Terapeutisk Massage

Døjer du med en problematik der er langvarig, måske kronisk, og svækker dit humør og trivsel? Eller diffus med flere sideløbende symptomer og svær at finde hoved og hale i?
Eller tror du udfordringerne bunder i mental overbelastning, konflikt, stress, angst, usikkerhed?

Så vil det være relevant at arbejde med terapeutisk massage.

Sådan foregår terapeutisk massage

Gennem samtale kommer kortlægger vi, hvad der ligger til grund for problemet. Måske berører vi de muligheder, der kunne være for at omlægge vaner, livsstil, tankemønstre osv. som problemet kan udspringe af. Det kan være alt lige fra ensidige arbejdsstillinger, over en stresset hverdag til gamle traumer, der ligger under overfladen og skaber stagnation i muskler, led og energibaner.
Når jeg arbejder terapeutisk med massage, går jeg blidt og forsigtigt til værks. Det skal helst ikke gøre ondt, i hvert fald ikke på en træls måde. Jeg spørger altid din krop og dit sind om lov til at nærme mig det, der generer og tynger.

Nogle gange vil du måske opleve en dyb ro, du vil falde hen og svæve lidt i landet mellem drøm og virkelighed. Andre gange vil du måske opleve at ubevidste tanker eller følelser kommer op, du vil blive berørt, måske sørgmodig, trist, glad eller begejstret. Nogle gange vil du måske fornemme, at du ligger og spjætter lidt. Eller måske at du nærmest ikke kan huske, at du har været på briksen overhovedet. Uden at du kan erindre, at du har sovet.

Det er altsammen bare udtryk for, at noget, der var fastlåst og stagneret, løsner sig.

Formentlig sker der ikke en markant ændring første gang, du kommer hos mig. Det kan tage tid og kræver tålmodighed. Du kan også opleve, at jeg anbefaler, at du supplerer min behandling med et forløb hos en psykolog eller andre behandlere, hvis jeg mener det er befordrende for dig.

Til en session med terapeutisk massage bør du bestille min længste tid på 80 minutter.