Trænger du til et Pusterum?

Har du en udfordring i arbejdslivet eller privatlivet, som du gerne vil prøve at betragte fra et andet, mere holistisk perspektiv?

Har du for meget om ørerne, men mangler metoder til at finde ro i kroppen og komme mere tilstede?

Er du nysgerrig på, hvad der sker, hvis du tager en dag helt væk fra hverdagens trummerum og bliver guidet til at mærke stilheden inde i dig selv?

Så skal du unde dig selv et Pusterum.

Hvad er et Pusterum?

Pusterummet er et mini retræte, der varer cirka 4 timer.

“FIRE TIMER!?!?!”

Ja… det varer det. Fordi god tid er helt essentielt for at komme i ro og flytte dit fokus fra hektisk “gøren” til rolig “væren”. Når dit nervesystem slapper af og dine hjernebølger sænkes, får du kontakt til din intuition, din sunde fornuft, din mavefornemmelse – kort sagt dig selv. Derfra kan du træffe valg og tage beslutninger, som er gode og rigtige.

Pusterummet består af

 • En samtale, hvor du bliver mødt med forståelse for dét, der er svært, og omsorgsfuldt bliver udfordret på muligheder og begrænsninger
 • En kropsbehandling, eventuelt fuldt påklædt, hvor du bliver guidet ind i et meditativt stadie af fuldkommen ro
 • En intens refleksionsperiode i naturen ved Gudenåens bred
 • Konkrete, enkle redskaber, fx meditation, manifestation eller åndedrætsøvelser, målrettet lige præcis DIN situation, som du vil kunne tage med dig på din videre færd
 • Et kort skriv, der opsummerer min fortolkning af det, du har udtrykt i dagens løb

Undervejs vil du genfinde en kontakt med dig selv, som du måske havde glemt, at du havde ❤️

Du kan tage oplevelsen med dig ud i livet, som den er. Eller du kan komme igen en anden dag og arbejde videre. Det står dig helt frit for.

Pusterummet er uden krav, uden konkret målsætning og måske uden konklusion. Til gengæld kan du være sikker på, at du er et andet sted når du tager hjem, end du var, da du kom.

Hvad får du ud af det?

Det er jo selvfølgelig meget individuelt, hvad der kan komme ud af et Pusterum. Men dem, der har prøvet Pusterummet fortæller, at du kan komme til at opleve:

 • en følelse af behagelig ro og stabilitet
 • fornemmelsen af at være hjemme i dig selv
 • bedre kontakt til dine følelser og behov
 • at genfinde balancen og derigennem styrke dit fokus og dit nærvær

Når det sker får du

 • større overblik og overskud
 • klarere fokus
 • mere nærvær
 • kontakt til din intuition og mavefornemmelse
 • større beslutningskraft
 • mindre tankemylder

I den mere faktabaserede afdeling kan man selvfølgelig sige, at forskning viser, at meditation, massage og tilstedeværelse i naturen påvirker hjernens frekvens positivt.

Når frekvensen af dine hjernebølger falder fra BETA (den almindeligt tænkende, aktive, analyserende, agerende og til tider overstimulerede frekvens) via ALPHA (den afslappede) til DELTA og THETA (de intuitive, kreative, indsigtsfulde frekvenser) får du kontakt til din intuition og dit essentielle jeg. “Den du egentlig er”.

Det er der,
de gode løsninger dukker op
og de rigtige beslutninger
bliver truffet.

Hvad siger andre?

Mit Pusterum har allerede haft stor betydning for mig. Jeg oplevede en formiddag fyldt med ro og tid – tid til mig. Jeg fik en følelse af mere klarhed og styrke, hvilket har været til stor gavn for mig i mine tanker, handlinger og valg efterfølgende. Roen, naturen og Rikkes nærvær var balsam for sjælen. 

Line Juul Johansen

Hvor var det nærende at mærke din ro og opleve alle de fine elementer, du havde sat i spil. Dit håndværk og stedets kraft ved Gudenåen. Jeg kom totalt i ro og fik gode refleksioner undervejs.

Trine Møller

I skovens dybe ro, finder du ikke kun skovens ro, men også Rikkes ro, varme hænder og kloge hoved. Jeg brugte 4 timers i Rikkes nærvær, gik derfra med en ro, jeg ikke havde følt længe, og den er blevet hængende.

Britta Surland

“Pusterummet er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, i lang tid. Jeg kom til dig, fordi jeg troede at jeg havde mistet min indre stemme, der tidligere har kunne hjælpe mig med at finde min retning. Efterfølgende er det gået op for mig, at jeg gennem længere tid havde været udsat for en stor psykisk belastning.  Rikke er en dygtig coach og terapeut og bruger dygtigt og hensynsfuldt sine evner, så ved fælles hjælp kom jeg væk fra kun at være i hovedet og ned i kroppen.
Da Pusterummet er af længere varighed, var min oplevelse at det gav muligheden for at “gøre sig færdig”,  det var ikke klokken, der besluttede hvornår vi skulle stoppe. Jeg gik derfra med en oplevelse af harmoni og gensynsglæde med mig selv. 

Cecilie Petersen

Jeg fik fornyet ro og vished om, at den retning jeg er på vej hen imod er helt rigtig for mig. Det gjorde noget helt særligt at have så god tid og ikke skulle skynde sig at udnytte en kort seance, så der var virkelig tid til at fordybe sig – men også tage tænkepauser og pauser til bare at være.
Massagen undervejs var et kærkomment tiltag, som jeg brugte på at fordøje nogle af de ting, vi havde snakket om, og lade tankerne flyde.

Virksomhedsejer (Anonym)

Hvad koster Pusterummet?

Hvis du trænger til et Pusterum, så er der tre forskellige muligheder.

Det lille Pusterum: 1375,-
Intens, nærværende engangsoplevelse à 4 timer.

Den store Pusterum : 2995,-
Forløb med tre Pusterum (3×4 timer) over et en længere periode, fx 3 måneder eller et halvt år. Det store Pusterum er optimalt, hvis den problematik, du står i, tager tid eller er kompleks. Med tre strategisk placerede Pusterum støtter jeg dig i at bevare roen undervejs og tilpasse dit fokus til situationens udvikling.

Det livsændrende Pusterum: 4995,-
Det her Pusterum er lavet til dig, der er klar til udviklingen mod en mere permanent tilstand af ro og balance i livet. Forløbet er 100% tilpasset din specifikke situation, men kunne fx se sådan her ud:

 • Det lille Pusterum (1×4 timer) følges op med 6 kortere sessioner på 2 timer hver 4.-6. uge
 • Det store Pusterum (3×4 timer) suppleres med 3 kortere sessioner på 2 timer

Har du fået lyst til et Pusterum?

Så tilbyder jeg en 15 minutters afklarende samtale pr. telefon, hvor vi kan vende den situation eller problematik, du står i for at se, om det er noget, vi skal arbejde videre med.

Skriv til mig på rikke.fs.halberg@gmail.com hvis du har lyst til at høre mere 🤗❤️