Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® er en enkel, men meget kraftfuld healingsmetode, som kan anvendes i tilfælde, hvor man føler sig “ude af sig selv” eller “ved siden af sig selv”, netop som man ofte gør i tilfældet af bekymringer, tankemylder, træthed, fortvivlelse og tristhed eller sågar stress, sorg eller angst.

Ved en Soul Body Fusion® session hjælper jeg dig med at hente din sjæl tilbage til kroppen. Du vil opleve at komme “ned i dig selv”, får bedre jordforbindelse, energi og balance. Du bliver gladere, mere rolig og fattet og vil være i stand til at tage bedre beslutninger og rumme din livssituation.

“Soul Body Fusion var en utrolig oplevelse, der skete en kæmpe forløsning, nærmest et bombardement af følelser. En oplevelse af, at der var mange andre sjæle omkring mig, der stod parat til at hjælpe. Dygtigt og omsorgsfuldt førte du mig igennem, nærmest en forløsning.” 

Cecilie Petersen, Ry

Hvordan foregår Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® består i al sin enkelhed i, at vi sidder over for hinanden med hinanden i hænderne og beder din sjæl om at komme til stede i kroppen. Herefter forløber 2×10 minutter, hvor jeg holder et dybt fokus på at facilitere sjælehentningen, samtidig med at du holder dybt fokus på at sanse din krop. Undervejs spørger jeg ind til, hvad du mærker, for at sikre, at du bliver ved din egen krop og ikke suser af sted i dagdrømmeri.

Soul Body Fusion® kan udføres som en enkeltstående session, men det anbefales at følge sessionen op to gange efter en og så to uger. Healingen kan også med stor fordel udføres forud for en massagebehandling eller i forbindelse med en coaching eller terapisession.

Du skal afsætte en time til en Soul Body Fusion® session, inklusive en samtale.

Vælg 60 minutter til Soul Body Fusion® (500,-)
Soul Body Fusion® kan også kombineres med en massagebehandling som derved udvides med 30 minutter til et tillæg på 250,-

Soul Body Fusion er en healingsmetode, som er kanaliseret af indianeren White Eagle til amerikanske Jonette Crowley.

Læs mere om metoden her.

Jeg er certificeret Soul Body Fusion® Practitioner hos Birgitte Meinert.